Nieuwsberichten

donderdag 24 april 2014
What's in a name?
dinsdag 22 april 2014
Schot Infra plaatst geluidsscherm
woensdag 2 april 2014
Tunnel onder het spoor
vrijdag 14 maart 2014
Wanneer wordt dit een onderdeel op de Olympische Spelen?
dinsdag 11 maart 2014
Schot Infra is al enige tijd bezig rond de Broekerveiling.
woensdag 5 maart 2014
Het was nat en modderig...
woensdag 5 maart 2014
Nu ook fundering en kelders uit de grond.

Welkom

Toen Gijsbert Schot in 1931 een transportbedrijf begon aan de Herenweg in het toenmalige Oudorp bij Alkmaar, hield hij zich hoofdzakelijk bezig met het afgraven van zand en het transport daarvan ten behoeve van de wegenbouw.

De firma G. Schot en Zonen van toen is nu de Schot Groep. met de werkmaatschappijen Schot Verticaal Transport, Schot Infra, Kwinfra Adviesbureau Civiele Techniek, Kwinfra Milieu, Dailycool en Spyke Security. Het hoofdkantoor van de Schot Groep is gevestigd op het industrieterrein Boekelermeer in Alkmaar.   

 

 

 

 

De Schot groep voor kwaliteit - kraanverhuur, infra, logistiek, ingenieursbureau

Canadaplein.Alkmaar.opnieuw.ingericht

 

Op verzoek van de aan het Canadaplein gevestigde instellingen; de bibliotheek, het stedelijk museum, theater De Vest en de Grote Kerk wordt het Canadaplein opnieuw ingericht. Een mooi werk voor Schot Infra.Het podium is gesloopt en er wordt nu gewerkt aan een mooie groene verblijfsruimte. De natuurstenen zitranden (hier op de foto) vormen straks de zoom van een recreatief gazon waar nog berken èn lichtmasten in geplaatst worden.

Half mei kunnen we hier dan genieten van zon en schaduw.

 

Sponsoring

Schot Alkmaar toont haar maatschappelijke betrokkenheid door het sponsoren van diverse organisaties en activiteiten, zowel groot als klein. Dit kan zijn door het beschikbaar stellen van materieel en personeel, maar ook financieel. Schot is sponsor van 1e divisie voetbalclub Telstar. Daarnaast steunen wij amateurclubs en evenementen in de regio’s waar onze werkmaatschappijen gevestigd zijn. In de regio Alkmaar zijn dit o.a. de Koedijker Gondelvaart, Langedijker beddenrace, 8-oktobervereniging, Culinair Plaza en het Indian Summer festival. In de regio IJmond bijvoorbeeld het Tata Chess toernooi.

Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures. 

 

Schot Groep - vacature Infra

 

De Schot Groep is founder van Stichting De Waaier, makelaar in maatschappelijk betrokken ondernemen. Zie ook onze info over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van de Schot Groep.