Nieuwsberichten

zaterdag 9 augustus 2014
Eerste van zes is afgeleverd.
woensdag 2 juli 2014
Giant Shovel type V6004 T X-tra kleine krachtpatser
zaterdag 21 juni 2014
Vezet en haar logistieke dienstverlener Dailycool verzorgen belangeloos humanitair transport.
vrijdag 6 juni 2014
Het gras is niet groener bij de buren

Welkom

Toen Gijsbert Schot in 1931 een transportbedrijf begon aan de Herenweg in het toenmalige Oudorp bij Alkmaar, hield hij zich hoofdzakelijk bezig met het afgraven van zand en het transport daarvan ten behoeve van de wegenbouw.

De firma G. Schot en Zonen van toen is nu de Schot Groep. met de werkmaatschappijen Schot Verticaal Transport, Schot Infra, Kwinfra , Dailycool en Spyke Security. Het hoofdkantoor van de Schot Groep is gevestigd op het industrieterrein Boekelermeer in Alkmaar.    

 


De Schot groep voor kwaliteit - kraanverhuur, infra, logistiek, ingenieursbureau

Diep geschokt zijn wij door het overlijden van onze collega Dennis Laan.

Wij verliezen in Dennis een zeer gewaardeerde collega met veel vakkennis en talent.

Wij bewaren mooie herinneringen aan de wijze waarop hij met ons heeft samengewerkt.

Directie en medewerkers

Dennis was sinds augustus 2007 bij Schot Infra in dienst, hij heeft de eerste jaren via het SPG zijn opleiding genoten en daarbij ook zijn machinistendiploma gehaald. De eerste jaren werkte hij als grondwerker om zich de basiskennis in de GWW snel eigen te maken, het talent voor het bedienen van machines was duidelijk aanwezig zodat hij al snel het kleinste kraantje in de Schot Infra vloot mocht bedienen.

Met veel passie en vakmanschap maakte hij de overstap naar een grotere kraan waar hij liet blijken dat ook deze machine aan hem was toevertrouwd. Uiteindelijk was het geen probleem om Dennis op weg te sturen met een 30 tons rupskraan. De laatste tijd sloopte hij feilloos diverse gebouwen en legde met veel vertrouwen diepriool aan door heel Noord-Holland. Hij stond altijd voor iedereen klaar waardoor hij een graag geziene collega  was op ieder werk.

 

 

 

Sponsoring

Schot Alkmaar toont haar maatschappelijke betrokkenheid door het sponsoren van diverse organisaties en activiteiten, zowel groot als klein. Dit kan zijn door het beschikbaar stellen van materieel en personeel, maar ook financieel. Schot is sponsor van 1e divisie voetbalclub Telstar. Daarnaast steunen wij amateurclubs en evenementen in de regio’s waar onze werkmaatschappijen gevestigd zijn. In de regio Alkmaar zijn dit o.a. de Koedijker Gondelvaart, Langedijker beddenrace, 8-oktobervereniging, Culinair Plaza en het Indian Summer festival. In de regio IJmond bijvoorbeeld het Tata Chess toernooi. Voor meer info over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, volg deze link.

Vacatures

Voor vacatures bij de verschillende werkmaatschappijen kunt u klikken op het desbetreffende logo onder aan het scherm.