Nieuwsberichten

maandag 20 oktober 2014
Deze telekraan van Schot heeft wel een heel bijzondere vracht ...
donderdag 9 oktober 2014
SVT is op zoek naar een fulltime planner m/v
maandag 6 oktober 2014
kom je Schot tegen.
donderdag 2 oktober 2014
Maandag 29 september bezocht minister Kamp Vezet en Bejo Zaden in Warmenhuizen.
woensdag 1 oktober 2014
En het resultaat mag er zijn!
donderdag 25 september 2014
Even doorgeven ...
dinsdag 16 september 2014
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bezochten vrijdagmiddag 12 september Vezet tijdens hun streekbezoek aan de Kop van Noord-Holland.
donderdag 4 september 2014
Klaar voor het aankomende seizoen

Welkom

Toen Gijsbert Schot in 1931 een transportbedrijf begon aan de Herenweg in het toenmalige Oudorp bij Alkmaar, hield hij zich hoofdzakelijk bezig met het afgraven van zand en het transport daarvan ten behoeve van de wegenbouw.

De firma G. Schot en Zonen van toen is nu de Schot Groep. met de werkmaatschappijen Schot Verticaal Transport, Schot Infra, Kwinfra , Dailycool en Spyke Security. Het hoofdkantoor van de Schot Groep is gevestigd op het industrieterrein Boekelermeer in Alkmaar.    

 


 

De Schot groep voor kwaliteit - kraanverhuur, infra, logistiek, ingenieursbureau

Nieuwe aanwinst Verticaal Transport

 

Vanaf heden is deze Grove GMK 4100 L telekraan operationeel vanuit de vestiging Heerenveen. Dit is een zeer complete telescoopkraan in de klasse van 100 ton met 60 meter hoofdmast en een hydraulisch beweegbare jib. SVT én machinist René de Jong zijn zeer te spreken over deze nieuwe aanwinst.

 

Sponsoring

Schot Alkmaar toont haar maatschappelijke betrokkenheid door het sponsoren van diverse organisaties en activiteiten, zowel groot als klein. Dit kan zijn door het beschikbaar stellen van materieel en personeel, maar ook financieel. Schot is sponsor van 1e divisie voetbalclub Telstar. Daarnaast steunen wij amateurclubs en evenementen in de regio’s waar onze werkmaatschappijen gevestigd zijn. In de regio Alkmaar zijn dit o.a. de Koedijker Gondelvaart, Langedijker beddenrace, 8-oktobervereniging, Culinair Plaza en het Indian Summer festival. In de regio IJmond bijvoorbeeld het Tata Chess toernooi. Voor meer info over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, volg deze link.

Vacatures

Voor vacatures bij de verschillende werkmaatschappijen kunt u klikken op het desbetreffende logo onder aan het scherm.