Nieuwsberichten

woensdag 1 oktober 2014
En het resultaat mag er zijn!
donderdag 25 september 2014
Even doorgeven ...
dinsdag 16 september 2014
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bezochten vrijdagmiddag 12 september Vezet tijdens hun streekbezoek aan de Kop van Noord-Holland.
donderdag 4 september 2014
Klaar voor het aankomende seizoen
donderdag 4 september 2014
waar FrieslandCampina een nieuwe melkpoederfabriek bouwt.
maandag 25 augustus 2014
Diep geschokt zijn wij door het overlijden van onze collega Dennis Laan van Schot Infra op 24 augustus jl.
zaterdag 9 augustus 2014
Eerste van zes is afgeleverd.

Welkom

Toen Gijsbert Schot in 1931 een transportbedrijf begon aan de Herenweg in het toenmalige Oudorp bij Alkmaar, hield hij zich hoofdzakelijk bezig met het afgraven van zand en het transport daarvan ten behoeve van de wegenbouw.

De firma G. Schot en Zonen van toen is nu de Schot Groep. met de werkmaatschappijen Schot Verticaal Transport, Schot Infra, Kwinfra , Dailycool en Spyke Security. Het hoofdkantoor van de Schot Groep is gevestigd op het industrieterrein Boekelermeer in Alkmaar.    

 


 

De Schot groep voor kwaliteit - kraanverhuur, infra, logistiek, ingenieursbureau

Nieuw project Schot Infra

 

Graft-De Rijp is officieel gestart met de uitbreiding 'De Pauw'. Wethouder P.J. Zwitselaar kiepte persoonlijk de eerste vracht zand.

Schot Infra verzorgt tot en met 2016 diverse fases in het bouwproces, als eerste wordt gestart met het aanbrengen van de voorbelasting. Na de zettingsprocedure zullen het hoofdriool en de bouwstraten worden aangelegd, waarna de woningbouw kan beginnen. Als laatste wordt het project woonklaar gemaakt, waarbij bijvoorbeeld de permanente bestrating en de straatverlichting worden aangelegd.

 

Voor meer info over De Pauw, volg deze link.

 

Sponsoring

Schot Alkmaar toont haar maatschappelijke betrokkenheid door het sponsoren van diverse organisaties en activiteiten, zowel groot als klein. Dit kan zijn door het beschikbaar stellen van materieel en personeel, maar ook financieel. Schot is sponsor van 1e divisie voetbalclub Telstar. Daarnaast steunen wij amateurclubs en evenementen in de regio’s waar onze werkmaatschappijen gevestigd zijn. In de regio Alkmaar zijn dit o.a. de Koedijker Gondelvaart, Langedijker beddenrace, 8-oktobervereniging, Culinair Plaza en het Indian Summer festival. In de regio IJmond bijvoorbeeld het Tata Chess toernooi. Voor meer info over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, volg deze link.

Vacatures

Voor vacatures bij de verschillende werkmaatschappijen kunt u klikken op het desbetreffende logo onder aan het scherm.