Nieuwsberichten

woensdag 2 april 2014
Tunnel onder het spoor
vrijdag 14 maart 2014
Wanneer wordt dit een onderdeel op de Olympische Spelen?
dinsdag 11 maart 2014
Schot Infra is al enige tijd bezig rond de Broekerveiling.
woensdag 5 maart 2014
Het was nat en modderig...
woensdag 5 maart 2014
Nu ook fundering en kelders uit de grond.
dinsdag 4 maart 2014
Slopen cokesoven fluitje van een cent...
donderdag 20 februari 2014
Een kraan voor een kraan..
donderdag 30 januari 2014
Artikel uit de Leeuwarder Courant van 30 januari 2014.

Welkom

Toen Gijsbert Schot in 1931 een transportbedrijf begon aan de Herenweg in het toenmalige Oudorp bij Alkmaar, hield hij zich hoofdzakelijk bezig met het afgraven van zand en het transport daarvan ten behoeve van de wegenbouw.

De firma G. Schot en Zonen van toen is nu de Schot Groep. met de werkmaatschappijen Schot Verticaal Transport, Schot Infra, Kwinfra Adviesbureau Civiele Techniek, Kwinfra Milieu, Dailycool en Spyke Security. Het hoofdkantoor van de Schot Groep is gevestigd op het industrieterrein Boekelermeer in Alkmaar.   

 

 

 

 

De Schot groep voor kwaliteit - kraanverhuur, infra, logistiek, ingenieursbureau

Tandemhijs.500.en.400.tonner

 

Een mooie klus in Oosterblokker waar een fietstunnel onder het spoor wordt aangelegd. Het hijsen is in opdracht van Dekker Krabbendam en VBK Hoorn.

 

Sponsoring

Schot Alkmaar toont haar maatschappelijke betrokkenheid door het sponsoren van diverse organisaties en activiteiten, zowel groot als klein. Dit kan zijn door het beschikbaar stellen van materieel en personeel, maar ook financieel. Schot is sponsor van 1e divisie voetbalclub Telstar. Daarnaast steunen wij amateurclubs en evenementen in de regio’s waar onze werkmaatschappijen gevestigd zijn. In de regio Alkmaar zijn dit o.a. de Koedijker Gondelvaart, Langedijker beddenrace, 8-oktobervereniging, Culinair Plaza en het Indian Summer festival. In de regio IJmond bijvoorbeeld het Tata Chess toernooi.

Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures. 

 

Schot Groep - vacature Infra

 

De Schot Groep is founder van Stichting De Waaier, makelaar in maatschappelijk betrokken ondernemen. Zie ook onze info over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van de Schot Groep.