Nieuwsberichten

zaterdag 9 augustus 2014
Eerste van zes is afgeleverd.
woensdag 2 juli 2014
Giant Shovel type V6004 T X-tra kleine krachtpatser
zaterdag 21 juni 2014
Vezet en haar logistieke dienstverlener Dailycool verzorgen belangeloos humanitair transport.
vrijdag 6 juni 2014
Het gras is niet groener bij de buren

Welkom

Toen Gijsbert Schot in 1931 een transportbedrijf begon aan de Herenweg in het toenmalige Oudorp bij Alkmaar, hield hij zich hoofdzakelijk bezig met het afgraven van zand en het transport daarvan ten behoeve van de wegenbouw.

De firma G. Schot en Zonen van toen is nu de Schot Groep. met de werkmaatschappijen Schot Verticaal Transport, Schot Infra, Kwinfra , Dailycool en Spyke Security. Het hoofdkantoor van de Schot Groep is gevestigd op het industrieterrein Boekelermeer in Alkmaar.    

 

De Schot groep voor kwaliteit - kraanverhuur, infra, logistiek, ingenieursbureau

Canadaplein.Alkmaar.opnieuw.ingericht

En zo ziet het er nu uit....

 

Op verzoek van de aan het Canadaplein gevestigde instellingen; de bibliotheek, het stedelijk museum, theater De Vest en de Grote Kerk is het Canadaplein opnieuw ingericht.

De bedoeling was een groene oase, en we kunnen stellen dat dit heel goed gelukt is. Volg deze link voor een artikel van RTV NH.

 

Sponsoring

Schot Alkmaar toont haar maatschappelijke betrokkenheid door het sponsoren van diverse organisaties en activiteiten, zowel groot als klein. Dit kan zijn door het beschikbaar stellen van materieel en personeel, maar ook financieel. Schot is sponsor van 1e divisie voetbalclub Telstar. Daarnaast steunen wij amateurclubs en evenementen in de regio’s waar onze werkmaatschappijen gevestigd zijn. In de regio Alkmaar zijn dit o.a. de Koedijker Gondelvaart, Langedijker beddenrace, 8-oktobervereniging, Culinair Plaza en het Indian Summer festival. In de regio IJmond bijvoorbeeld het Tata Chess toernooi. Voor meer info over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, volg deze link.

Vacatures

Voor vacatures bij de verschillende werkmaatschappijen kunt u klikken op het desbetreffende logo onder aan het scherm.